CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Wednesday, 23 May 2012

Bila by Pepito



Selamat petang semua. Hari ni aku nk share 1 lagu ni.Best awww. Siyes best gila.Menusuk jiwa bebs dengar. Lagi2 bg yg tengah dok mengharapkan cinta dr someone tu.Sedih dengar lagu ni.Lagu ni Pepito yang nyanyi.Haha lawak kan nama dia.Dah tkde nama lain sangat dh nk taruk Haha.Pape pun, lagu dia best!!! Trylah hayati lagu ni betul2. Weeeee.

Selamat Mendengar! Have A Nice Day<3


Selamat malam kasih
tuk terakhir kali
kau ucapkan kepada ku
malam ini...

ku berharap
kau tak pergi
tinggalkan diriku
ku butuh belaian mu dan kasih mu..

dan bila
semua tanpamu
hampa terasa
hati ku

tak ada lagi yang mengisi hatiku
senda tawa tangis yang menghibur ku

dan bila
semua tanpamu
hampa terasa hidupku

tak ada yang bisa gantikan dirimu
selamanya


        # Eh lupa plak, lirik je ada ehh. Lagu takde.Heee.Ok here, I presented You a  NICE 'song'




Act, lagu ni aku nak tujukan kat someone.Nama dia tkyahla nk mention ek. Seriously lagu ni really related dengan hidup aku.Tp tkde sape pon yang tau.Ht ni je yang tau macamana aku  memendam rasa selama ni.Hurmm~ :-(

No comments:

Post a Comment