CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Thursday, 5 July 2012

Ya Allah! Hensemnya

Khamis, 5 Julai 2012

What a happy day! Hehe. Kenapa aku happy sangat hari ni nih? Kerja pun bersemangat je tauu. Aku rasa ni lh first time aku kerja bersemangat gila even aku dh kerja lebih kurang 3 minggu lh jugak. Lama tu kann? Bersemangat punya pasal, last-2 diri ni jugak yang penat mcm nak mati. Haha pape jela. Janji aku happy! Emm nak tau tk kenapa hr ni aku happy sangat? Haa.. Moh le dengar cite ambo nih! Hehe. Aku happy sangat cos aku " jumpa " someone kat tempat kerja aku. Ya Allah! Menggeletar tangan aku buat kerja afta tengok muka dia. Seriusly muka dia exactly macam Hadi Putera Halim @ Adi Putra. Artis Singapore yang gila popular tu! Ya Allah hensemnyaa dia.. Begitu Indah ciptaanMu Oh Tuhan! I thought it seems like a coincidence, you know?.. Yeah It's a coincidence. Coincidently,aku minat gila ngan Adi Putra tuu. Sampai nk muka future BF aku pun macam Adi Putra Haha. Tk sangaka rupa-2 nya orang terdekat muka cam Adi Putra. Kuasa Allah kan. Kita tk dapat nk menduga. Tapi sayangnya, that guy too silent. I meant sangat-2 pendiam. Plus, mak dia kata dia tk suka layan pempuan. Nampak pempuan bt tk tahu je. Senang cerita, tk kisah perempuan. Lebih kurang cam tula.. Emm yelah! Camtulah! Emm kalau ikutkan ht, nak je kenal dengan dia tu tp impossible lh kan! Aku tknk jd perigi carik timba. Biarlah minat dalam diam. Hahah gatal! Hais minat gitu-2 jee. Macam lh jumpa dia lg kan. Mungkin td tu kali pertama & terakhir aku jumpa dia. Haha. Lainla kalau jodoh aku dengan dia. Manala tauu.. Huhu. ( Masih mengharap tu..) Haha. Emmm pape je aku ni kan. Perasan je lebih. In fact , memang aku ni suka perasan! Huhu. Btw, aku tk kisah pun la sape bakal husband aku nanti. Yg penting baik, soleh, elok rupa ( Kalau muka cam Adi Putra lagi bagusss! Haha ) & boleh bawak aku ke syurga. InsyaAllah. Aminnn~ <3

Sunday, 1 July 2012

Akur Janji

Akur Janji..
Setia Padamu..
Akur Janji..
Menjaga hatimu..

Yang lain-2 pandai-2lh nyanyi sendiri ea..
Not in the mood for singing today..

By The Way, here I show U the best song from Indonesia, maybe..



Seriously, Lagu ni best. First time dengar kat Suria.fm. Cuba Try dengar. Hehe :)

JULY was COMING !

Blink! Dh lama dh tk update entri ni. Tk jenguk-2 Blog ni. Huhu Eh dh masuk bulan July dh. Sekejap je kan rasanya. MasyaAllah.. Kiamat semakin hampir dengan diri kita. Masa berjalan dengan begitu pantasnya tanpa kita sedari. Kini kita berada di Bulan Syaaban diantara Bulan Rejab dengan Ramadhan. Tk lama lagi kita akan menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Tinggal lagi 21 hari je . InsyaAllah. Emm cerita pasal bulan July ni, Haa lagi sekali Bulan mendebarkan jantung Ex-2 students KMNS. Hehe. Nak tau tk kenapa? Ahahh. Mungkin minggu kedua Bulan July ni result UPU will be out. Hari tu Result PSPM kan. Sekarang ni saat-2 menggentingkan buat kali kedua. Hai.. Cerita pasal UPU ni tk taulh dapat U mana. Rasa cuak jugak. Harapan nk sangat dapat UTM. Research University tu! Sape yang tknk kan. Lagi pon dekat dengan rumah.Senang. Hehe. Tp kan, instinct ni rasa cm dapat UTHM je yang dulunya KUITHO, kat Batu Pahat. Sebb tu U yang first aku apply bg U biasa. U tu senang dapat. Hope sangat tk dapat situ. Cos Course yg aku apply kat situ aku tk minat. Engineering Teknologi Kimia (Biotek). Perkataan Teknologi dengan Biotek tu yg paling aku tk suka sebab aku tk faham apa yg aku akan belajar bila amik course tu nt. Hurmm tapi nk buat cmna kan. Dh apply dh pon. Accept jela.Ekpon time apply hari tu dh tkde course yang aku minat lg. So terpaksa lh apply yg tu cos nk penuhkan kotak kan. Biarlah. Apa yang aku dapat aku terima je. Belajar je la elok-2. Rezeki tu kan Allah yang tentukan. Allah yang menentukan segala-galanyakan. Manala tau kat mana aku belajar mungkin kat situ bertemunya Jodoh aku yang kekal. Hehe. InsyaAllah. -.- Emm Okayyla. I have got to go now. See you in the next entry later. Bye~~ ^_^  <3