CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 26 December 2010

apakah yang saya suka ?


saya suka apa ? saya suka rose lahh awak , hurmm , bestnyee kalau aku ad boyfiee then bg aku rose && card , so sweet ! aku selalu daydreaming yang one day bila aku ad boyfiee , si dy bg aku banyak rose huhu . aku suka rose merah ngan putih jee , cos both colours nampak lebih romantic macam telenovela rosalinda . hehe . so anyone yang jadi boyfie aku nt kenelahh sediakan rose untuk aku . =)



hahh ! satu lagi, aku memang suka gila chocolate ,makan coklat ny sebenanye nikmat tw kalau hayati masa makan , haha , tuu aku tk twlaa orang yang cakap . bg aku biasa jee . emm kalau korang nak tw coklat ny in directly boleh hilangkan marah serta - merta . tk caya ? cube try haha daa cube try lagi plak tuhh , same jee lahh maksudnye , ntkann bile tyme korang tga marah kat someone kann , korang cepat² makan coklat , nt secara tk langsung dapat redakan kemarahan korang yang bertanduk tuuhh ! huhu. aku da try daa . tp tk bole lahh nk terus² reda cm tu je kann . reda sket jela , tp jadiklahh kann ? at least boleh lahh jugak hilangkan stress korang tuhh! actually coklatt tklah menggemokkan pon . itu semua mitos belaka , coklat sebenanye bg tenaga lagi adelaa , hee' . anyway , selamat mencubalahh yaww ! =''=.


1 comment:

  1. damn ! aku sgt x suka rose n coklat. tp aku pun mengharap ade org bg kat aku. kalau ade org yg bg, mmg dy my one true love la. :)

    ReplyDelete