CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, 25 December 2010

single or in a relationship ?

which one is better actually ? give your opinion , haha . tp bg aku single lagi best actually cos kite bebas nk kawan ngan sape jee . tkdela terkongkong jee . itu tk boleh iny tk bolehh . lemas sebenanye . haha ceyh nyy sebenanye cakap orang yg frust tkde pakwe . haha . if single bole main banyak skandal , kalau couple nyy kene setia la apelaa . lecehh bukann ? tp ade juga some people suka kapel sebb kononnya diri sentiasa disayangi , yeke ?. kalau gaduhh susah kann ? huhu . whateverlaa . pandailaa bt decision sendiri , pilih yang mane terbaik untuk yang terbaikk . hah ! btol ke ayatt ny ? ' hee '

1 comment:

  1. aku x sokong 100% peratus ape yg kw ckp tu . mmg la if single kite boleh byk skandel .. tp sampai bile nk mcm tu je kan . at least bile ade seseorang , kite boleh belajar utk dicintai dan mencintai. betul x ? walaupun byk risiko nk kene amek , tp in a relationship tu mmg seronok n indah . haha ckp x serupa bikin la aku ni.

    ReplyDelete