CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 26 December 2010

hang out ! tunn tunn tunn !

tunn tunn tunn . memang bestlahh tyme hangout ngan dorang , fun gilee , bukan senang kitorang nk keluar ramai² camtuu , asal plan jee mesti tk jadik , ade jee yang bg excuses itu inyy , tk bolehh lahh apelaa . nk balik kampung laa . atok aku sakettla , hurmm .. tp kali nyy semua orang jadi pegi , kalau tk memang haram lahh , berier gile konon plan macam nk gile masing masing , siap da tetapkan date lagi , pastuu bile da sampai masenye masing - masing senyap membisuu , bile tye alaa aku tk twlaa , mak aku tk bglaa . macam² hal weyyh . fenin kepala otak ! haha . tp hr tuu cuma echa jee tk jadik pegi cos ada hal . date ngan pakwe . sya² yang susah nak kuar && banyak excuses tuu bole plak pg kann , haihh kelakar betol . huhu . jangan marah yee sya² , saje jee . macam biasal tempat lepak kitorang apa lagi kalau bukan ' bandar petak ' atau lebih tersohornya dikenali sebagai city square , tempat paling familiar && famous katt jb bg budak² mentah cam kitorang nyy , tkde tmpat laen nk hang out . itulahh satu - satunye , biasala kitorang kann setia kan . tk nk jadi cm lagu rihanna . haha . tempatt tu je yang ad bus , jusco sume susah nk dapat bus , tyme tuu apelagi nk bt katt bandar petak tuu , tengok wayang merupakan perkara yang paling wajib . tengok cite NGANGKUNG ! haha cam poyo jee cite tuu , kelakar jugakla tp hantu dy seramm . pastuu jalan jalan lahh satu bandar petak bt ' window shopping ' . cakap jelaa tkde duett sebenanye ! haha , duett cukup² untuk nengok wayang , tambang bus && makan , makan . makan .. FULL STOPP :P



time pergi ke balik ?



candid oww :)



tiket wayang , keje onie lahh ny hishh . tkde keje .

1 comment:

  1. alamak ape hal plak ade candid ni .. nasib baik muka aku cun taw .

    ReplyDelete