CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, 1 July 2012

JULY was COMING !

Blink! Dh lama dh tk update entri ni. Tk jenguk-2 Blog ni. Huhu Eh dh masuk bulan July dh. Sekejap je kan rasanya. MasyaAllah.. Kiamat semakin hampir dengan diri kita. Masa berjalan dengan begitu pantasnya tanpa kita sedari. Kini kita berada di Bulan Syaaban diantara Bulan Rejab dengan Ramadhan. Tk lama lagi kita akan menyambut Ramadhan Al-Mubarak. Tinggal lagi 21 hari je . InsyaAllah. Emm cerita pasal bulan July ni, Haa lagi sekali Bulan mendebarkan jantung Ex-2 students KMNS. Hehe. Nak tau tk kenapa? Ahahh. Mungkin minggu kedua Bulan July ni result UPU will be out. Hari tu Result PSPM kan. Sekarang ni saat-2 menggentingkan buat kali kedua. Hai.. Cerita pasal UPU ni tk taulh dapat U mana. Rasa cuak jugak. Harapan nk sangat dapat UTM. Research University tu! Sape yang tknk kan. Lagi pon dekat dengan rumah.Senang. Hehe. Tp kan, instinct ni rasa cm dapat UTHM je yang dulunya KUITHO, kat Batu Pahat. Sebb tu U yang first aku apply bg U biasa. U tu senang dapat. Hope sangat tk dapat situ. Cos Course yg aku apply kat situ aku tk minat. Engineering Teknologi Kimia (Biotek). Perkataan Teknologi dengan Biotek tu yg paling aku tk suka sebab aku tk faham apa yg aku akan belajar bila amik course tu nt. Hurmm tapi nk buat cmna kan. Dh apply dh pon. Accept jela.Ekpon time apply hari tu dh tkde course yang aku minat lg. So terpaksa lh apply yg tu cos nk penuhkan kotak kan. Biarlah. Apa yang aku dapat aku terima je. Belajar je la elok-2. Rezeki tu kan Allah yang tentukan. Allah yang menentukan segala-galanyakan. Manala tau kat mana aku belajar mungkin kat situ bertemunya Jodoh aku yang kekal. Hehe. InsyaAllah. -.- Emm Okayyla. I have got to go now. See you in the next entry later. Bye~~ ^_^  <3

No comments:

Post a Comment